בריא

לחם בכאילו

11:24:00



לחם לחם... אבל בכאילו .
לחם עשיר בחלבונים, חומצות אמינו, סידן וויטמינים!
ללא גלוטן, ללא קמח לבן וללא תוספת סוכר. קלי קלות להכנה, טעים ומפתיע בטירוף! מהמם, לא? (כן!!)

אז מה צריך?
-6 כפות טחינה גולמית איכותית.
-4 ביצים
-כפית דבש (לא חובה- אך מומלץ)
-כפית סודה לשתיה
-קורט מלח
-ניתן ואץ מומלץ להוסיף עשבי תיבול יבשים או מעט אגוזים.



1. ראשית, נחמם תנור ל180 מעלות.ערבבו את כל החומרים יחד, היטב היטב.

2. העבירו את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת.



3. הכניסו לתנור למשך 25 - 30 דק וצפו להפתעות !!


You Might Also Like

1 Comments