בראוניז נפלאים נפלאים!
ללא תוספת סוכר לבן, ללא גלוטן! קל ומהיר להכנה! תענוג . ✌
אז מה צריך? :
- 1 כוס מים.
- 3 וחצי כפות חמאה.
- 2 כפות שמן קוקוס.
- 3 וחצי כפות קקאו.
- 2 ורבע כוסות קמח אורז.
- חצי כוס דבש.
- חצי כוס מייפל.
- קמצוץ מלח.
- חצי כפית אבקת סודה לשתייה.
- 2 ביצים.
- כפית תמצית וניל אמיתית.
- ** אפשרות לחצי כוס שוקולד צ׳יפס / פיצפוצי חמאת בוטנים/ פיצפוצי ריבת חלב.
אני השתמשתי פעם אחת ללא פיצפוצים ובפעם השנייה עם פיצפוצי חמאת בוטנים!
1. ראשית, נחמם תנור ל175 מעלות.
נחמם בסיר כוס מים ולאחר רתיחה נוסיף את החמאה ו2 כפות שמן קוקוס.
2. לאחר שהחמאה נמסה לחלוטין, נוסיף את הקקאו ונערבב היטב עד קבלת בלילה אחידה וחלקה.
נסגור את האש.
3. לקערה נוסיף קמח אורז, אבקת סודה, קמצוץ מלח, מייפל ודבש, ונערבב.
4. נוסיף את הסיר אל הקערה ונערבב היטב היטב.
נוסיף ביצים, תמצית וניל ונערבב היטב בשנית.
** מי שרוצה יכול להוסיף גם פיצפוצים בטעם האהוב עליכם. (אני שמתי פיצפוצי חמאת בוטנים)
ללא תוספת סוכר לבן, ללא גלוטן! קל ומהיר להכנה! תענוג . ✌
אז מה צריך? :
- 1 כוס מים.
- 3 וחצי כפות חמאה.
- 2 כפות שמן קוקוס.
- 3 וחצי כפות קקאו.
- 2 ורבע כוסות קמח אורז.
- חצי כוס דבש.
- חצי כוס מייפל.
- קמצוץ מלח.
- חצי כפית אבקת סודה לשתייה.
- 2 ביצים.
- כפית תמצית וניל אמיתית.
- ** אפשרות לחצי כוס שוקולד צ׳יפס / פיצפוצי חמאת בוטנים/ פיצפוצי ריבת חלב.
אני השתמשתי פעם אחת ללא פיצפוצים ובפעם השנייה עם פיצפוצי חמאת בוטנים!
1. ראשית, נחמם תנור ל175 מעלות.
נחמם בסיר כוס מים ולאחר רתיחה נוסיף את החמאה ו2 כפות שמן קוקוס.
2. לאחר שהחמאה נמסה לחלוטין, נוסיף את הקקאו ונערבב היטב עד קבלת בלילה אחידה וחלקה.
נסגור את האש.
3. לקערה נוסיף קמח אורז, אבקת סודה, קמצוץ מלח, מייפל ודבש, ונערבב.
4. נוסיף את הסיר אל הקערה ונערבב היטב היטב.
נוסיף ביצים, תמצית וניל ונערבב היטב בשנית.
** מי שרוצה יכול להוסיף גם פיצפוצים בטעם האהוב עליכם. (אני שמתי פיצפוצי חמאת בוטנים)
5. נרפד תבנית פאי (או כל תבנית אחרת שמתאימה) בנייר אפייה ונעביר אליה את הבלילה.
נכניס לתנור למשך 45-50 דק ובנתיים ניתן לבית להתמלא בריחות מגרים ונעימים !♡
בתאבון חברים !
☺
1 Comments