מאפינס בצל ופסטו שיעשה לכם חגיגה שמחה בבטן !
רכים, טעימים כל כך, קלי קלות להכנה והניחוחות ... משגעים .
ללא גלוטן - כשר לפסח !
אז מה צריך? :
רכים, טעימים כל כך, קלי קלות להכנה והניחוחות ... משגעים .
ללא גלוטן - כשר לפסח !
- 3 בצלים גדולים קצוצים .
- 1/4 כוס אורז מלא.
- 1/4 כוס קונפלור ללא גלוטן.
- 1 כפית קסנטן גאם.
- 1 שקית אבקת אפייה.
- כפית אבקת מרק ירקות ללא גלוטן.
- כפית בזיליקום יבש.
- כפית טימין יבש.
- חצי כפית אבקת שום / 1 שום כתוש.
- כף שומשום.
- 6 קוביות בזיליקום קפוא / 3 כפיות רוטב פסטו.
- 1/3 כוס שמן זית.
- 4 ביצים.
- מלח ופלפל לפי הטעם.
- מלח ופלפל לפי הטעם.
1. ראשית, נחמם תנור ל180 מעלות.
2. את כל המצרכים היבשים נשים בקערה ונערבב היטב.
3. נוסיף את המצרכים הרטובים חוץ הבצל ונערבב.
לאחר שערבבנו היטב, נוסיף את הבצל ונערבב בשנית.
4. נשמן את התבניות ונחלק את הבלילה באופן שווה בין התבניות.
5. 2 שלבי אפייה :
- נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 30 דק.
אין צורך להוציא מהתנור , התמונה להמחשה. |
- לאחר מכן נוריד את המעלות ל160 ונשאיר בתנור עוד 30 דק.
בדקו האם המאפינס מוכן : חתכו מסביב לתבנית, אם המאפינס יוצא בקלות ובשלמותו - מוכן!
אם לא.. תאפו עוד כמה דק... (:
בתאבון 3>
** ניתן להקפיא את המאפינס למועד אחר שתרצו (:
0 Comments