חלבי

מנת הפסטה החלבית.

11:41:00



מידי פעם הבן זוג שלי לא אוהב לגלוש אחרי הגלים הבריאים (במיוחד) שלי והתחשק לו הפעם פסטה עם שמנת אמיתית.
ברגע שהתזונה שלנו מאוזנת באופן יומיומי, שהמתכון מכיל רכיבים טובים ובריאים אז מותר קצת לתת יד חופשית.
והמוצר - שמנת לבישול 15% (!!!!) ותודה לטבע שאין שם חומרים משמרים.

מנה טעימה במיוחד! קלה להכנה ומיוחדת!


אז מה צריך ? :
- 2 שמנת לבישול של יטבתה.
- 2 כוסות פסטת קינואה.
- 3 חופני תרד קפוא או חבילת תרד טרי.
- כוס שעועית ירוקה.
- 5 שיני שום קצוצות.
- 2 בצלים בינוניים קצוצים.
- חצי דלורית חתוכה לקוביות.
- הרבה קארי.
- מלח
- פלפל.


1. ראשית, נבשל את הפסטה לפי ההוראות על גב האריזה. (מים חמים בסיר, להוסיף את הפסטה לפחות ל10 דק )
נחתוך את כל הירקות לפי הצורך.
נחמם מעט שמן ענבים במחבת ונוסיף את הבצל והשום ונחמם אותם קלות.
2. לאחר מכן נוסיף את הדלורית, התרד, שעועית וניתן להם להתבשל כמה דק בסיר סגור.


3. לאחר שכולם התרככו, נוסיף את השמנת ונערבב היטב.


4. נוסיף בהמון המון אהבה קארי, מעט מלח ופלפל ונערבב היטב.
נסגור את הסיר וניתן לטעמים לפרוח בסיר .
לאחר כמה דק, נטעם ונוסיף אם יש צורך.


5. נוסיף את הפסטה המוכנה ונערבב.
ניתן לפסטה לספוג מעט מהטעמים בסיר סגור לפחות ל5 דק.
הגישו את המנה ותהנו מכל ביס .


!Bon Appetit guys 

You Might Also Like

0 Comments