בריא לדעת :
זרעי צ׳יה - מזון על איכותי, בעל מרכיבי תזונה חיוניים ביותר וסגולות בריאותיות רבות!
זרעי הצ׳יה נראים כגרגירים קטנטנים, במגע עם מים הם מתנפחים .
עשירים בסיבים תזונתיים וכך הם גורמים לנו להרגשת שובע ממושכת.
בכל גרעין צ׳יה יש לפחות 20% חלבון ! (יותר משיבולת שועל)👍🏻
עשיר ביותר באומגה 3 וכך מסייע לנו בריכוז, חשיבה👩🏻🎓 מצויין לבריאות הלב והולכה עיצבית טובה אשר היא מסייעת פעילות המוח.
וזה לא הסוף !
זרעי הצ׳יה עשירים בברזל, מגנזיום, סידן (פי 6 יותר מחלב!) ומפוצצים באנטי אוקסידנטים/נוגדי חימצון ובטח תאהבו לשמוע את המילה אנטי אייג׳ינג ! 👶🏻
את זרעי הצ׳יה אפשר להוסיף לשייקים, יוגורטים, פשטידות, תבשילים ועוד... ניתן להכין ממנו פודינג ומטעמים נוספים, להשרות אותו למשך הלילה עם נוזל אהוב עליכם (אני אוהבת עם חלב שקדים ואורז ) ולהנות ממנו בבוקר למחרת. 🌤
הזרעים הינם ללא גלוטן, אין להם ריח ואין טעם כך שאין סיבה לחשוש.
את זרעי הצ׳יה ניתן לרכוש בכל חנויות הטבע ואפילו במגוון סופרים !
לבריאות 💚 😗
איך אני בדרך כלל משתמשת בזרעי צ׳יה :
כחלק ממנות יוגורט -
כחלק ממנת פשטידת קישוא אישית.
למתכון : ללחוץ על התמונה.
אחד הרכיבים במתכון ״הקרקר״.
למתכון : לחיצה על התמונה.
השרתי את זרעי הצ׳יה יחד עם משקה שקדים לאורז, למשך לילה שלם.
במשך הלילה זרעי הצ׳יה ספחו אליהם את הנוזלים וכתוצאה מכך התנפחו.
ניתן לראות את התוצאה בראש הכוס הבריאה שלי !
כחלק מלביבות בריאות .
כחלק מדייסת שיבולת שועל .
תהיו יצירתיים, תשתמשו במזונות הנפלאים שיש לרשותנו במגוון דרכים.
אז.. המון המון לבריאות !
0 Comments