פיצה.. תשמח ללב אנוש !
והפעם, גם ללא רגשות אשם !
מי שאמר שפיצה זה לא בריא - שיחשוב שנית.
הינה לכם...
פיצה כרובית, עם רוטב פסטו ביתי משגע !
ללא קמח לבן, ללא גלוטן, ללא סוכר, אין צורך בשמרים...
קלה להכנה וטעימה עד התמכרות!
אז מה צריך לכל הטוב הזה ?
לבסיס הפיצה :
- 2 כרוביות בינוניות > לטחון.
- חבילת אורגנו > לקצוץ.
- חצי כוס גבינת טבורוג > לפורר.
- תבלינים יבשים - חצי כף אורגנו, חצי כף בזיליקום, מלח, שום.
- ביצה אחת ו2 חלבוני ביצה.
- חצי כוס שיבולת שועל (אני השתמשתי ללא גלוטן)
1. ראשית, יש לחמם תנור ל250 מעלות.
2. יש לנקות את הכרוביות ולטחון במעבד מזון עד קבלת מראה של אורז.
3.מעבירים לקערה ומכניסים למיקרו ל4 דק.
4. מניחים על משטח מגבת/חיתול ועליו שמים את הכרובית.
עוטפים את הכרובים וסוחטים היטב היטב את כל הנוזלים.
5. מחזירים לקערה את הכרובית ומוסיפים : גבינת טבורוג, אורגנו, אורגנו יבש, בזיליקום יבש, שום, ביצים, מלח, פלפל ושיבולת שועל.
ערבבו היטב לקבלת תערובת הבצק.
על תבנית תנור יש להניח נייר אפייה ועליו נשטח את הבצק.
6. הכניסו לתנור למשך 15 דק או עד שהבצק מזהיב.
7. באפשרותכם לשים מעל לפיצה רוטב עגבניות.
אני ממליצה לכם על הרוטב פסטו !
במעבד מזון נשים 2 שיני שום גדולות, 3 חופנים עלי תרד, בזיליקום, אורגנו, חופן אגוזי מלך, חופן פיסטוקים/שקדים, שמן זית/אבוקדו/ענבים/קוקוס, מלח, פלפל.
לטחון הכל ולמרוח על הפיצה.
8. הוסיפו תוספות אהובות והכניסו לתנור לעוד 7 דק.
0 Comments