קישואים עגולים ממולאים בחזה עוף ורוטב עגבניות וירקות !
קל להכנה, בריא בטירוף, מלא בטעם... תענוג !
אז מה צריך ? :
- 2 כוסות אורז מבושל.
- 5 קישואים עגולים.
- 1 גמבה גדולה.
- 15 עגבניות שרי.
- בצל .
- 2 גזרים.
- 4 פרוסות שיני שום.
- 2 חופנים של פטרוזליה.
- 2 חופנים של כוסברה.
- חצי קילו חזה עוף / חזה הודו לבן.
- 5 כפות רסק עגבניות איכותי ללא תוספות.
- תבלין טוסקנה : פפריקה, שום גבישי, מלח גס, זרעי כוסברה, רוזמרין, קימל.
- 3 כוסות מים.
- מלח ופלפל.
1. ראשית, נחתוך את החזה עוף לקוביות קטנות.
נחמם מעט שמן זית / שמן ענבים, נוסיף חצי בצל, קוביות החזה עוף, מלח ופלפל.
2. לאחר שכל הקוביות מלבינות, נוריד מהאש ונשים בקערה יחד עם רבע חופן הכוסברה והפטרוזליה.
נוסיף
3. נחמם על אש קטנה בסיר שמן זית / שמן ענבים, נוסיף חצי בצל, גזר וגמבה.
לאחר 3 דק נוסיף את העגבניות שרי ורבע נוסף של הכוסברה והפטרוזליה.
4. נוסיף כוס מים, שום ו5 כפות רסק עגבניות ונערבב היטב.
נסגור את הסיר ל5 דק.
5. נוציא מהקישואים את תכולתם.
6. נוסיף לקערת העוף את האורז, חצי מכמות הכוסברה והפטרוזליה שנשארה ואת התבלינים.
נוסף את התבשיל לקערה ונערבב היטב.
7. נמלא את הקישואים בכל טוב , נניח אותם בסיר וביניהם נוסיף את שאר המילוי הנותר וכוס מים.
נסגור את הסיר ל15 דק.
8. לאחר 15 דק נוסיף כוס מים נוספת ומעל נפזר את כמות הכוסברה והפטרוזליה שנותרה.
נסגור את הסיר לעוד 20 דק.
מידי פעם נעבור ונסובב את הקישואים ובמידת הצורך נוסיף מים.
לאחר 20 דק נסגור את האש ונשאיר את הסיר סגור ל10 דק.
בתאבון ולבריאות חברים !!
קל להכנה, בריא בטירוף, מלא בטעם... תענוג !
אז מה צריך ? :
- 2 כוסות אורז מבושל.
- 5 קישואים עגולים.
- 1 גמבה גדולה.
- 15 עגבניות שרי.
- בצל .
- 2 גזרים.
- 4 פרוסות שיני שום.
- 2 חופנים של פטרוזליה.
- 2 חופנים של כוסברה.
- חצי קילו חזה עוף / חזה הודו לבן.
- 5 כפות רסק עגבניות איכותי ללא תוספות.
- תבלין טוסקנה : פפריקה, שום גבישי, מלח גס, זרעי כוסברה, רוזמרין, קימל.
- 3 כוסות מים.
- מלח ופלפל.
1. ראשית, נחתוך את החזה עוף לקוביות קטנות.
נחמם מעט שמן זית / שמן ענבים, נוסיף חצי בצל, קוביות החזה עוף, מלח ופלפל.
2. לאחר שכל הקוביות מלבינות, נוריד מהאש ונשים בקערה יחד עם רבע חופן הכוסברה והפטרוזליה.
נוסיף
לאחר 3 דק נוסיף את העגבניות שרי ורבע נוסף של הכוסברה והפטרוזליה.
4. נוסיף כוס מים, שום ו5 כפות רסק עגבניות ונערבב היטב.
נסגור את הסיר ל5 דק.
5. נוציא מהקישואים את תכולתם.
6. נוסיף לקערת העוף את האורז, חצי מכמות הכוסברה והפטרוזליה שנשארה ואת התבלינים.
נוסף את התבשיל לקערה ונערבב היטב.
7. נמלא את הקישואים בכל טוב , נניח אותם בסיר וביניהם נוסיף את שאר המילוי הנותר וכוס מים.
נסגור את הסיר ל15 דק.
8. לאחר 15 דק נוסיף כוס מים נוספת ומעל נפזר את כמות הכוסברה והפטרוזליה שנותרה.
נסגור את הסיר לעוד 20 דק.
מידי פעם נעבור ונסובב את הקישואים ובמידת הצורך נוסיף מים.
לאחר 20 דק נסגור את האש ונשאיר את הסיר סגור ל10 דק.
בתאבון ולבריאות חברים !!
0 Comments