בשרי

דלעת יפנית ממולאת בשר

20:00:00

מנת גורמה מ2 מוצרים עיקריים וקלה להכנה !
בשר טחון ועסיסי בגומת דלעת יפנית עשירה בטעמה, מזכירה את טעם גן העדן של הערמונים.
הייחודיות, הטעם המשגע, הצבע הכתום זוהר המרהיב...
פשוט מאוד... מנת גורמה מנצחת!
                   

אז מה צריך לכל הטוב הזה ?
- 1 דלעת יפנית.
- 500 גרם בשר טחון איכותי.
- בצל.
- בזילוקום.
- טימין.
- שמן זית.
- מלח.
- פלפל.


1. ראשית נחמם תנור ל200 מעלות.
נשטוף היטב את הדלעת, נחצה אותה לחצי ונוציא את תכולתה.
2. נשים בתבנית ומעל נפזר מלח, פלפל, בזיליקום, טימין ושמן זית.
3. נכניס לתנור לחצי שעה או עד שהמזלג נכנס בקלות לדלעת.


4. בנתיים, נקצוץ את הבצל, טגן מעט במחבת עם שמן זית, נוסיף את הבשר הטחון, מלח ופלפל ונערבב עד שרוב החתיכות השחימו ונוציא למסננת לסינון הנוזלים המיותרים.


5. כעבור חצי שעה, נוציא את הדלעת המתנור ונמלא את גומותיה בבשר הטחון.
נוסיף מעל מעט שמן זית, ניתן לפזר מעל מהתבלינים.
נכניס לתנור בשנית למשך 20 דק.


6. לאחר 20 דק, נוציא מהתנור ונגיש לשולחן !
שיהיה לכם בתיאבון והנאה... אתם תהנו !

You Might Also Like

0 Comments