ללא גלוטן

עוגת שוקולד מריר ללא גלוטן

8:58:00

לכל אוהבי השוקולד המריר...
עוגת שוקולד מריר ללא גלוטן, ללא סוכר, עוגה מהירה וקלה להכנה!
תהנו מכל ביס !


אז מה צריך? :
- 1 וחצי כוסות קמח ללא גלוטן (אפשר גם קמח רגיל).
- 3/4 כפית קסנטן גאם.
- 10 כפות אבקת קקאו איכותית.
- 1/2 כפית מלח.
- 1/2 כפית סודה לשתייה.
- 1/2 כוס דבש טהור.
- גביע שמנת חמוצה.
- 1/2 כוס שמן קוקוס.
- כפית תמצית וניל טהורה.
- 3/4 כוס מים פושרים.
- 2 ביצים.



1. ראשית, נחמם תנור ל180 מעלות.
נערבב היטב בקערה : קמח, קסנטן גאם, קקאו, מלח וסודה.


2. ניצור בקערה גומה באמצע ונוסיף : דבש, שמנת, שמן קוקוס, תמצית וניל, מים וביצים.
נערבב היטב היטב עד ליצירת עיסה עבה ואחידה.


3. נשמן תבנית ונוסיף אליה את העיסה ונכניס לתנור למשך 30 דק ועד שהקיסם יוצא נקי .


4. נוציא מהתנור, ניתן לעוגה להתקרר ולאחר מכן יש לנו את ההפשרות להפוך אותה.


נצפה את העוגה ב :
1. הקצפת שמנת מתוקה, פודינג שוקולד וחצי כוס חלב. למרוח על העוגה.
או
2. חימום שמנת מתוקה, הוספת שוקולד מריר/חלב ולערבב עד המסתו וקבלת בלילה אחידה וחלקה. לשפוך על העוגה.


Enjoy

You Might Also Like

0 Comments