מיני סופגניות מהממות !!
ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא טיגון בשמן עמוק !!
נשמע לא מציאותי ?
הינה לכם !
מתכון מהמם, התוצאה קטנה בגודלה וממכרת !
סופגניות מתוקות, אפויות, קלות להכנה, רכות רכות ומפנקות !
אז מה צריך ?
- מכשיר קייק פופס. או כל דרך יצירתית אחרת ליצור כדורים.
- 2 כוסות קמח ללא גלוטן.
- 2 כפות דבש.
- כפית נדיבה של תמצית וניל אמיתית.
- 2 ביצים בגודל L.
- שקית אבקת אפייה.
- 2 גביעי אשל.
1. ראשית, יש לערבב את כל החומרים יחד היטב היטב עד שיש לנו עיסה אחידה!
2. יש לחמם את המכשיר ולהתיז עליו ספריי שמן (אני שמתי ספרי שמן זית בטעם חמאה).
3. בעזרת 2 כפיות נניח כמות קטנה מהעיסה בתוך עיגולי הקייק פופס. כשכולם מלאים נסגור את הקייק פופס ונמתין עד 3 דק.
** ניתן מידי פעם לפתוח ולוודא שהקטנטנות בסדר !
4. לאחר שהסופגניות מזהיבות... נוצי אותן לנייר סופג ונעבור לנגלה הבאה !
זהו זה, כל כך קל ופשוט !
המלצות לשידרוג...
- מילוי כל ריבה שרק תרצו ... תות/ פירות יער / פרי אחר / ריבת חלב.
- מילוי בדבש.
- מילוי שוקולד מריר או נוטלה.
- מילוי חמאת בוטנים.
- פיזור אבקת סוכר מעל.
- פשוט לאכול !!!
ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא טיגון בשמן עמוק !!
נשמע לא מציאותי ?
הינה לכם !
מתכון מהמם, התוצאה קטנה בגודלה וממכרת !
סופגניות מתוקות, אפויות, קלות להכנה, רכות רכות ומפנקות !
אז מה צריך ?
- מכשיר קייק פופס. או כל דרך יצירתית אחרת ליצור כדורים.
- 2 כוסות קמח ללא גלוטן.
- 2 כפות דבש.
- כפית נדיבה של תמצית וניל אמיתית.
- 2 ביצים בגודל L.
- שקית אבקת אפייה.
- 2 גביעי אשל.
1. ראשית, יש לערבב את כל החומרים יחד היטב היטב עד שיש לנו עיסה אחידה!
2. יש לחמם את המכשיר ולהתיז עליו ספריי שמן (אני שמתי ספרי שמן זית בטעם חמאה).
3. בעזרת 2 כפיות נניח כמות קטנה מהעיסה בתוך עיגולי הקייק פופס. כשכולם מלאים נסגור את הקייק פופס ונמתין עד 3 דק.
** ניתן מידי פעם לפתוח ולוודא שהקטנטנות בסדר !
4. לאחר שהסופגניות מזהיבות... נוצי אותן לנייר סופג ונעבור לנגלה הבאה !
זהו זה, כל כך קל ופשוט !
המלצות לשידרוג...
- מילוי כל ריבה שרק תרצו ... תות/ פירות יער / פרי אחר / ריבת חלב.
- מילוי בדבש.
- מילוי שוקולד מריר או נוטלה.
- מילוי חמאת בוטנים.
- פיזור אבקת סוכר מעל.
- פשוט לאכול !!!
חנוכה שמח לכולם !
0 Comments