אוכל ישראלי

לחמניות פסטו ללא גלוטן בקלי קלות

9:58:00

לחמניות פסטו מטריפות !!!
ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא חלב.
קלות ומהירות להכנה.
טעימות כל כך שלא ניתן להפסיק לאכול.... תענוג !



אז מה צריך ?
ללחמניות :
- 1 וחצי כוס מים פושרים.
- 1 כף שמרים .
3 כוסות קמח ללא גלוטן.
- כף דבש טהור.
- ארבע כפות שמן זית.
- חצי כפית מלח.

לרוטב :
- חצי כפית מלח
- 3 קוביות בזיליקום קפוא / בזיליקום טרי קצוץ.
- 4 שיני שום בינוניות.
- 4 כפיות שמן זית.





1.ראשית, נחמם תנור ל180 מעלות.
נערבב את כל המצרכים יחד עד יצירת בצק אחיד.
ניתן לבצק לנוח כמה דק...(מקס׳ 5 דק)

2. בנתיים, נשמן מעט את התבנית.
ניצור מהבצק כדורים, נניח בתבנית וניתן להם לנוח עוד כמה דק...

3. נכניס לתנור למשך 20 דקות.

4. בנתיים , נטחן היטב את כל מרכיבי הרוטב.
כעבור 20 דק, נוציא את הלחמניות, נמרח מעליהן היטב וביסודיות את הרוטב ונכניס לתנור ל160 מעלות לתוכנית טורבו למשך עד 10 דק או עד שהלחמניות מזהיבות.

הבית כבר יהיה מלא ריחות נעימים ומגרים !
תהנו (:


You Might Also Like

0 Comments