בשר

פשטידת בשר ובטטה

11:17:00

פשטידת בשר ובטטה
לארוחת שישי
לארוחת ערב, לארוחת צהריים.
תענוג בכל זמן שרק תרצו.
מנה טעימה בטירוף!
קלה להכנה וכולם ירצו עוד... 


אז מה צריך ? :
- חצי קילו בשר טחון.
- 1 בצל גדול.
- 1 חציל חתוך לפרוסות.
- 1 בטטה חתוכה לפרוסות.
- חופן פטרוזליה (אפשר לערבב יחד עם כוסברה למי שאוהב)
-2 ביצים.
- כפית תבלין לגריל.
- כפית תבלין לסטייק.
- מלח ופלפל לפי הטעם.
פחית עגבניות חתוכות דק של Grand'Italia.


1. ראשית נחמם תנור ל200 מעלות.
2. נקצוץ את הבצל, ונטגן אותו קלות עם שמן זית.
נוסיף את הבשר הטחון, מלח, פלפל, תבלינים ונערבב. נוריד מהאש לאחר שרוב חתיכות הבשר השכיחו מעט.
3. נחתוך את הבטטה והחציל לפרוסות.
נבריש את הפרוסות משני הצדדים עם שמן זית ונפזר מלח.
נבשל את הפרוסות למשך 4 דקות מכל צד, עד שהן משחימות ורכות ולאחר מכן נניח אותן על נייר סופג.


4. נסדר בתבנית.



5. מעל החצילים נוסיף חצי מכמות הבשר, פטרוזליה, בטטה, פטרוזליה, שאר הבשר הנותר.
נקשקש את הביצים ונשפוך מעל לתבנית, נוסיף את רוטב העגבניות ונסדר את חתיכות הבטטה/ החציל שנותרו.


6. נכניס לתנור שחומם מראש למשך 30 דק.


בתאבון, תהנו 
מתכון נוסף שלי עם מוצרי Grand'Italia ניתן למצוא בחוברת המתכונים הדיגיטלית של Grand'Italia :
בלחיצה על התמונה תוכלו לצפות בחוברת המתכונים הנפלאה !

You Might Also Like

0 Comments