טבעוני

הקרקר

8:51:00





בעודי יושבת ואוכלת, אוכלת ויושבת ואוכלת קרקרים ועוד קרקרים שכמובן כולם מחומרים טבעיים, איכותיים ומזינים.
הפכתי ליושבת ואוכלת, אוכלת וחושבת והגעתי למתכון המושלם לקרקרים המושלמים.

אז הינה לכם,
מתכון מהמם קל בטירוף וטעים עוד יותר.. לקרקרים שכולם לא יפסיקו לקרקר עליהם !
עשיר ברכיבים מזינים ואיכותיים, תוכלו להוסיף אליו כל מה שאתם אוהבים.

שתי גירסאות




אז מה צריך לקירקור הזה?.. (כמות של חצי תבנית תנור)
- חצי כוס קמח שיבולת שועל.
- כוס שיבולת שועל.
- רבע כוס שומשום.
- רבע כוס גרעיני דלעת.
- רבע כפית מלח הימלאיה.
- כף שמן ענבים.
- 2 כפות זרעי חמניה.
- כפית זרעי צ׳יה.
- כוס מים.

* לבחירתכם על מנת להעשיר את הטעם ניתן להוסיף כל טעם נוסיף שתרצו : זעתר, ספירולינה, זרעי פשתן, עשבי תיבול...
אני הוספתי לחלק מהתערובת 2 קפסולות של ספירולינה.

1. ראשית, מחממים תנור ל170 מעלות.

2. מערבבים את כל הרכיבים יחד היטב היטב בקערה.


3. פורסים נייר אפייה על תבנית תנור .


4. מניחים את התערובת בצורה מסודרת ולא דקה מידי על הנייר אפייה.

5. מכניסים לתנור למשך 5 דק ומוציאים.
חותכים לאיזו צורות שרוצים וכניסים חזרה לעוד 25 דק.


6. הוציאו מהתנור ותנו להם להתקרר לחלוטין.




You Might Also Like

0 Comments