אגוזי מלך

קינוח אגסים מפנק

3:56:00




קינוח טעים טעים טעים!
קל ומהיר להכנה. מפנק ומתקתק !
כולם יאהבו...
ללא גלוטן, צמחוני.

** שימו לב : יש להזהר מחנק עקב הרכיב - פקאנים שבורים . לילדים יש לגרוס את הפקאן היטב היטב לפיצפוצים.

אז מה צריך ? (4 מנות)
- 2 אגסים .
- 2 כפות דבש.
- חופן של שברי פקאן .
- כפית קינמון.
*ניתן להוסיף גם שברי אגוזי מלך / בוטנים.

1. ראשית, נחמם תנור ל190 מעלות.
נחתוך את האגסים לחצי, נוציא את הליבה ונניח אותם בתבנית מרופדת נייר אפייה.


2. בקערה נערבב היטב את כל שאר החומרים.
נמלא את הגומות שיצרנו באגסים ונכניס לתנור למשך 15 דק.
במשך ה15 דק... האגסים מתרככים, סופגים את הטעם הנהדר והמתקתק של המילוי, מתאחדים לקינוח אחד מענג וטעים.


3. לאחר 15 דק , יש לנעוץ שיני מזלג באגסים על מנת לבדוק האם הם רכים.
אם לא - השאירו עוד כמה דק..
אם כן - הוציאו אותם בזהירות, הגישו ותפוצצו את בלוטות הטעם !! יאמי !
ניתן להגיש לצד גלידה ביתית / סורבה ביתי / עוגת פירות / יוגורט.


You Might Also Like

0 Comments