מאפינס בננה ושיבולת שועל !! כאלו שיהיה לכם קשה להפסיק לאכול .... אך ללא רגשות אשם!
טעימים טעימים טעימים בטירוף !
קלי קלות להכנה! צרפו את הילדים להכנת המתכון - זה יהיה אף טעים יותר!
המלצה שלי - תכינו כמות כפולה, כי זה ייגמר כל כך מהר שלא תבינו לאן כל זה הלך 😛
* ניתן להקפיא ולחמם בכל הזדמנות 💗
לטחון במעבד מזון:
2 כפות שיבולת שועל.
3 בננות.
2 ביצים
3/4 כוס תמרים.
1 כפית סודה לשתייה / אבקת אפייה.
* ניתן להוסיף שוקולד צ׳יפס.
- להכניס לתנור על חום של 180 מעלות למשך 15-20 דק.
שיהיה בתיאבון!
0 Comments