יש ימים בהם אני לומדת מהבוקר עד הערב ואין זמן ואין כוח להכנת ארוחת הערב .
2. סגרו את המכסה, הכניסו למקרר ולכו לדרככם !
אם החלטתם להוסיף חזה עוף - שימו במקרר בקופסא סגורה.
בבוקר לפני שאני יוצאת ללימודים אני מכינה לי ולמתן קופסא עם מגוון ירקות, משרה אותם בלימון, מכניסה למקרר והם מחכים לנו עד שנחזור מהלימודים.
הוספתי לימון על מנת לשמור על הירקות וגיליתי כי הוא מוסיף טעם עשיר ונהדר שפשוט הייתי חייבת לשתף את כולם!
המנה הינה עשירה בסיבים תזונתיים וויטמינים. קלה לעיכול ולכן נוחה לקיבה בשעות הערב וכמובן טעימה במיוחד!!
אז מה צריך? :
- 5 עליי קייל.
- חצי כוס פטרוזליה.
- חצי כוס כוסברה.
- גמבה צהובה.
- 3 גזרים.
- 3 שיני שום.
- כוס שעועית ירוקה.
- מיץ מחצי לימון טרי .
- שתי פרוסות חזה עוף פרוס - כמובן שלא חובה.
1. ראשית, חתכו את כל הירקות ותעבירו לכלי מתאים.
סחטו את הלימון ופזרו מעל הירקות את מיץ הלימון.
- מיץ מחצי לימון טרי .
- שתי פרוסות חזה עוף פרוס - כמובן שלא חובה.
1. ראשית, חתכו את כל הירקות ותעבירו לכלי מתאים.
סחטו את הלימון ופזרו מעל הירקות את מיץ הלימון.
2. סגרו את המכסה, הכניסו למקרר ולכו לדרככם !
אם החלטתם להוסיף חזה עוף - שימו במקרר בקופסא סגורה.
3. בשובכם הביתה הוציאו את קופסאת הירקות שהכנתם מראש.
חממו שמן קוקוס/ זית במחבת והעבירו את תכולת הקופסא אל המחבת על אש בינונית.
4. במידה ובחרתם להוסיף חזה עוף אז זה הזמן לחתוך לאיזה חתיכות שרק תרצו והוסיפו למחבת.
הוסיפו כף מים, מלח, פלפל וסגרו את המחבת.
מידי פעם ערבבו, עד כ10 דק או עד שהעוף יהיה מוכן.
חממו שמן קוקוס/ זית במחבת והעבירו את תכולת הקופסא אל המחבת על אש בינונית.
4. במידה ובחרתם להוסיף חזה עוף אז זה הזמן לחתוך לאיזה חתיכות שרק תרצו והוסיפו למחבת.
הוסיפו כף מים, מלח, פלפל וסגרו את המחבת.
מידי פעם ערבבו, עד כ10 דק או עד שהעוף יהיה מוכן.
So what do you need? :
- 5 Kyle leaves.
- ½ cup chopped parsley.
- ½ cup chopped cilantro.
- 1 Yellow bell pepper.
- 3 carrots.
- 3 cloves of garlic.
- 1 cup Green beans.
- Juice from half a lemon.
- Olive oil or Coconut oil (about 3 tablespoons)
- Olive oil or Coconut oil (about 3 tablespoons)
- Two sliced chicken breast - not mandatory.
1. First, cut all the vegetables and transfer to a container.
pour the lemon juice over the vegetables.
2. Close the lid and put in the refrigerator for about half an hour!
If you decide to add the chicken breast - Put in the refrigerator in sealed container.
3. After half an hour, remove the vegetables from the refrigerator.
Heat the coconut oil / olive oil in a large pan and pour in the vegetables and cook on medium heat.
4. If you chose to add chicken breast, cut it into slices and add to the pan.
Add a tablespoon of water, salt and pepper to taste and close the pan.
Stir occasionally for about 10 minutes or until the chicken is ready and the veggies are tender.
0 Comments