קאפקייקס בננה, רכים וטעימים !!
קלים להכנה, ללא גלוטן , יאמי נאמי !
אז מה צריך? :
- 3 בננות גדולות.
- 1 ביצה .
- 1/4 כוס שמן קוקוס.
- 1/4 כוס חלב שקדים אורז . (המלצה שלי: החלב של חברת Vitariz) - למי שרוצה, יש אפשרות להמיר לכל חלב אחר.
- 1/4 כוס סילאן / דבש.
- 1/2 1 כוס קמח ללא גלוטן.
- 1/2 כפית תמצית וניל.
- 1 כפית קינמון טחון.
- 1 כפית אבקת אפייה.
-1/2 כפית סודה לשתייה.
- קורט מלח.
- סוכר דמררה / שקדים פרוסים לפיזור מעל העוגה.
1. ראשית, מחממים תנור ל170 מעלות.
2. מרסקים את הבננות באיזו דרך יצירתית שרק תרצו !
אני העדפתי לשים את שלושת הבננות בשקית ופשוט למעוך אותן ידנית .


קלים להכנה, ללא גלוטן , יאמי נאמי !

אז מה צריך? :
- 3 בננות גדולות.
- 1 ביצה .
- 1/4 כוס שמן קוקוס.
- 1/4 כוס חלב שקדים אורז . (המלצה שלי: החלב של חברת Vitariz) - למי שרוצה, יש אפשרות להמיר לכל חלב אחר.
- 1/4 כוס סילאן / דבש.
- 1/2 1 כוס קמח ללא גלוטן.
- 1/2 כפית תמצית וניל.
- 1 כפית קינמון טחון.
- 1 כפית אבקת אפייה.
-1/2 כפית סודה לשתייה.
- קורט מלח.
- סוכר דמררה / שקדים פרוסים לפיזור מעל העוגה.
1. ראשית, מחממים תנור ל170 מעלות.
2. מרסקים את הבננות באיזו דרך יצירתית שרק תרצו !
אני העדפתי לשים את שלושת הבננות בשקית ופשוט למעוך אותן ידנית .

3. טורפים יחד בקערה : בננות , ביצה, משקה שקדים, ממתיק (דבש/*סילאן) שמן קוקוס, מלח, קינמון ותמצית וניל.
** ממליצה על תמצית הוניל של Nielsen Massey. איכותית מאוד, עם ריח וטעם אמיתיים של וניל, מספיק מעט מאוד על מנת לקבל את ניחוח הוניל המשגע.
4. מוסיפים לקערה : קמח, אבקת אפייה, ומערבבים היטב היטב היטב....
4. ממלאים את תבניות הקאפקייקס עד שפתם / תבנית האינגליש קייק.
5. מכניסים לתנור ואופים למשך 15-20 דק .
בתאבון !!
And for my "other countries" friends...
so what do we need?
- 3 L bananas.
- one egg.
- 1/4 cup coconut oil
- 1/4 cup almond&rice milk. (My recommendation: Vitariz Almond Milk) - or any other milk, that's cool too.
- 1/4 cup date honey / honey.
-1 1/2 cup Gluten free flour.
- 1/2 tsp vanilla extract.
- 1 teaspoon ground cinnamon.
- 1 teaspoon baking powder.
- 1/2 Teaspoon baking soda.
- A pinch of salt.
- Demerara sugar / sliced almonds to sprinkle over the cake.
1. First, preheat the oven to 170 degrees celsius.
2. Mix in a bowl: bananas, egg, almond milk, sweetener (honey / * date honey) coconut oil, salt, cinnamon and vanilla.
3. Crush the bananas in any creative way that you want! :)
4. Add to the bowl: flour, baking powder, and mix well.
5. Fill the cupcake pan / english cake.
6. Sprinkle the Demerara sugar and the sliced almonds.
7. Put in the oven and bake for 15-20 minutes.
Enjoy !
0 Comments