הקיץ כאן!
בא לכם קינוח טעים, בריא וקריר?
עוגיות סנדוויץ מהממות!
קלות להכנה, ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא לקטוז, רק רכיבים איכותיים וטובים שהגוף והנפש יודו לכם אחר כך !
שימו לב - יש להתנהג עם החמודות האלה בעדינות עד השלב הסופי .
אז מה צריך ? :
לעוגיות :
- 1 כוס קמח שקדים.
- 1/3 כוס שמן קוקוס מומס.
- כפית שטוחה של תמצית וניל טבעית.
- 1 ביצה.
- 1/4 כפית אבקת סודה.
- קמצוץ מלח.
למילוי:
- 3 כפות שמן קוקוס מומס.
- 2 כפות דבש טהור.
- כפית תמצית וניל טבעית.
- 3/4 כוס קמח שקדים.
- 1/4 כוס מיני שוקולד צ׳יפס מריר או שוקולד חתוך לחתיכות קטנות.
הכנת העוגיות :
1. ראשית, בקערה 1, נשים את כל המרכיבים היבשים ונערבב.
2. נרתיח מעט מים בסיר, כשהמים מתחילים לבעבע נשים את השוקולד צ׳יפס בקערת זכוכית עמידה לחום מעל הסיר ונערבב עד שהשוקולד נמס.
3. כשהשוקולד נמס, נוריד את הקערה מהסיר ונוסיף אליה : שמן קוקוס, תמצית וניל וביצה.
נערבב היטב ובמהירות ( שהביצה לא תהפוך לחביתה בגלל החום!) ונעביר את התערובת לקערת הרכיבים היבשים ונערבב היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
4. נסדר את העיסה על דף אפייה ומעליה נשים עוד דף אפייה .
בעזרת מערוך נרדד את העיסה ונכניס למקפיא ל10 דק.
בנתיים נארגן שבלונות צורות לעוגיות, נחמם תנור ל180 מעלות ונשים נייר אפייה על תבנית תנור.
5. לאחר 10 דק שהעיסה קשה , נוציא ובמהירות נחתוך לצורות (ממליצה על צורות קטנות על מנת שהעוגיה לא תתפרק במהירות לאחר האפייה) ונשים על נייר האפייה בתבנית.
6. נכניס לתנור ל10 דק.
7. לאחר 10 דק שהבית התמלא ריחות מתוקים, נוציא את העוגיות מהתנור וניתן להן להתקרר .
ועד שהעוגיות התקררו, נתחיל את...
הכנת המילוי:
1. ראשית, נערבב את כל החומרים יחד !
2. נמתין עד שהעוגיות התקררו (בנתיים אפשר לנקות :) ....
ולאחר שהעוגיות התקררו, נניח מעט מהתערובת על חצי מכמות העוגיות בעדינות רבה!
ובעזרת חצי העוגיות שנותרו, נניח על המילוי כסנדוויץ, נעביר לקופסא / צלחת נוחה ונשים במקרר עד שיתקררו. מי שלא יכול לחכות בסבלנות (כמוני) ניתן לשים במקפיא !
3. הוציאו מהמקרר/ מקפיא, שבו על הספה, תנו ביס ותהנו מכל רגע ! (:
בא לכם קינוח טעים, בריא וקריר?
עוגיות סנדוויץ מהממות!
קלות להכנה, ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא לקטוז, רק רכיבים איכותיים וטובים שהגוף והנפש יודו לכם אחר כך !
שימו לב - יש להתנהג עם החמודות האלה בעדינות עד השלב הסופי .
אז מה צריך ? :
לעוגיות :
- 1 כוס קמח שקדים.
- 1/3 כוס אבקת קקאו.
- 1/3 כוס שוקולד צ׳יפס מריר או שוקולד מריר חתוך לחתיכות קטנות.- 1/3 כוס שמן קוקוס מומס.
- כפית שטוחה של תמצית וניל טבעית.
- 1 ביצה.
- 1/4 כפית אבקת סודה.
- קמצוץ מלח.
למילוי:
- 3 כפות שמן קוקוס מומס.
- 2 כפות דבש טהור.
- כפית תמצית וניל טבעית.
- 3/4 כוס קמח שקדים.
- 1/4 כוס מיני שוקולד צ׳יפס מריר או שוקולד חתוך לחתיכות קטנות.
הכנת העוגיות :
1. ראשית, בקערה 1, נשים את כל המרכיבים היבשים ונערבב.
2. נרתיח מעט מים בסיר, כשהמים מתחילים לבעבע נשים את השוקולד צ׳יפס בקערת זכוכית עמידה לחום מעל הסיר ונערבב עד שהשוקולד נמס.
3. כשהשוקולד נמס, נוריד את הקערה מהסיר ונוסיף אליה : שמן קוקוס, תמצית וניל וביצה.
נערבב היטב ובמהירות ( שהביצה לא תהפוך לחביתה בגלל החום!) ונעביר את התערובת לקערת הרכיבים היבשים ונערבב היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
4. נסדר את העיסה על דף אפייה ומעליה נשים עוד דף אפייה .
בעזרת מערוך נרדד את העיסה ונכניס למקפיא ל10 דק.
בנתיים נארגן שבלונות צורות לעוגיות, נחמם תנור ל180 מעלות ונשים נייר אפייה על תבנית תנור.
5. לאחר 10 דק שהעיסה קשה , נוציא ובמהירות נחתוך לצורות (ממליצה על צורות קטנות על מנת שהעוגיה לא תתפרק במהירות לאחר האפייה) ונשים על נייר האפייה בתבנית.
6. נכניס לתנור ל10 דק.
7. לאחר 10 דק שהבית התמלא ריחות מתוקים, נוציא את העוגיות מהתנור וניתן להן להתקרר .
הכנת המילוי:
1. ראשית, נערבב את כל החומרים יחד !
2. נמתין עד שהעוגיות התקררו (בנתיים אפשר לנקות :) ....
ולאחר שהעוגיות התקררו, נניח מעט מהתערובת על חצי מכמות העוגיות בעדינות רבה!
ובעזרת חצי העוגיות שנותרו, נניח על המילוי כסנדוויץ, נעביר לקופסא / צלחת נוחה ונשים במקרר עד שיתקררו. מי שלא יכול לחכות בסבלנות (כמוני) ניתן לשים במקפיא !
3. הוציאו מהמקרר/ מקפיא, שבו על הספה, תנו ביס ותהנו מכל רגע ! (:
The Summer is here!
I'm sure you're craving a delicious healthy and cold dessert?
Stunning Sandwich cookies!
Easy to make, Gluten free, Sugar free, Lactose free, only good quality components. I promise that your body and mind will thank you later!
Pay attention - You have to be gentle with these cookies !
So what do you need? :
For the Cookies:
- 1 cup almond flour.
- 1/3 cup cocoa powder.
- 1/3 cup dark chocolate chips or chopped dark chocolate.
- 1/3 cup melted coconut oil.
- 1 Teaspoon of natural vanilla extract.
- 1 egg.
- 1/4 teaspoon of baking soda.
- A pinch of salt.
For the filling:
- 3 tablespoons melted coconut oil.
- 2 tablespoons pure honey.
- 1 Teaspoon Vanilla.
- 3/4 cup almond flour.
- 1/4 cup mini chocolate chips or chopped dark chocolate.
Preparing the cookies:
1. First, Preheat your oven to 180 degrees celsius, or 350 degrees fahrenheit.
In a large bowl, combine all the dry ingredients then mix (almond flour, cocoa powder, salt and baking soda).
2. Simmer some water in a pot, when the water starts to bubble, put a heat resistant glass bowl over the pot (make sure that the water doesn't touch the bottom of the bowl).
Put the chocolate chips inside the bowl over the steams and stir until the chocolate melts completely.
3. When melted, remover the bowl from the pot and add to it: coconut oil, vanilla and egg.
Mix the mixture well and very quickly (or you'll get chocolate omelette for your dessert) And pass the mixture to the bowl of dry ingredients, then mix well until a you'll get a smooth mixture.
4. Transfer the dough on to a baking sheet and cover it with another baking sheet.
Use a rolling pin to roll the dough between the two layers of baking sheets until it becomes about 1/4 inch thick (about 1/2 cm) and transfer the dough with the baking sheets to the freezer to firm up for about 10 minutes.
cover a baking tray with a baking sheet and get your self some cookie cutters (you can use a coffee mug if you want, it can be in any shape (make sure you'll make small shapes, because the dough is very delicate and if the shape will be too large it will crumble and you will not be able to hold it).
5. After 10 minutes the dough should be firm and cold, take it out of the freezer and peel one of the baking sheet layers. quickly shape your dough with the cutters you have and transfer the cookies into the baking tray. you may notice that after a couple of minutes the dough will be softer and harder to work, just throw it in the freezer for a couple of minutes and it should be fine.
kneed the remaining pieces of dough and re-roll it using the rilling pin, and then you'll be able to get more cookies out of your dough.
6. Bake the cookies for 10 minutes.
7. After 10 minutes, take the cookies out of the oven and DON'T touch them. let them cool for about 20 minutes before you try to lift them.
While the cookies are cooling, we start the ...
Filling:
1. Mix all the ingredients together! (That's a tough one)
2. Wait until the cookies have cooled completely (perfect time to wash all the dishes :)....
After the cookies have cooled completely , take a small amount of the filling and put on half of the cookies.
cover with the remaining unfilled cookies. Transfer the cookies into a sealed box and put it in the refrigerator until the cookies are cold. For Those who can not wait patiently (like me), You can put it in the freezer!
3. Remove from the refrigerator / freezer, take a bite and enjoy!
0 Comments